Publicat de: lauram1978 | Septembrie 9, 2012

Despre LAUREATH

VISUL LAUREATH

MISIUNE

Promovarea participării şi implicării, în special a tinerilor, în proiecte ce cuprind activităţi și evenimente cu caracter cultural-educativ şi de angajare civică, ridicarea nivelului de cunoştinţe pe plan cultural, social şi uman al acestora.

VIZIUNE

Un mediu cultural-educativ sănătos şi echilibrat, în care fiecare să îşi poată gasi locul dar şi o speranţă, resurse şi oportunităţi de dezvoltare personala.

VALORI
Bun-simţ, profesionalism, corectitudine si responsabilitate,  altruism, pasiune şi implicare.

OBIECTIVE

1. Facilitarea accesului la cultură şi creşterea continuă a numărului de membri participanţi la evenimentele culturale organizate, în special a segmentului reprezentat de tineri;
2. Sprijinirea dezvoltării culturale și sociale a persoanelor, grupurilor de persoane și comunităților aflate în dificultate, prin consultanță, asistență si îndrumare;
3. Promovarea relaţiilor dintre membri în sprijinul prieteniei şi a unei strânse cooperări, încurajarea întâlnirilor şi a schimbului de opinii dintre aceştia în cadrul evenimentelor culturale comune, cooptarea lor în diferite cluburi şi cercuri din cadrul asociatiei;
4. Crearea unui cadru propice schimbului de cunoştinţe şi de informaţii culturale între cetăţenii români precum şi între aceştia şi cetăţeni ai altor ţări şi formarea atitudinii de respect faţă de propria cultură şi faţă de cultura celorlalte popoare;
5. Stabilirea, dezvoltarea şi promovarea contactelor interne şi internaţionale, schimburi interculturale cu alte organizaţii similare, realizarea de parteneriate în vederea susţinerii de proiecte cultural-educative comune, în ţară şi în străinătate.

PROGRAME

Din dorinţa de a oferi o alternativă interesantă şi provocatoare de petrecere a timpului liber tuturor celor interesaţi de cultură, artă şi de dezvoltare personală prin metode şi mijloace de educaţie non-formală, am dezvoltat mai multe programe în cadrul asociaţiei, astfel: “Express Cultural”, “Viitor = Tineri + Educaţie”, “Nu uita de suflet”, “Cu şi despre România” si “Responsabilitate socială”.

Fie că este vorba de participarea la diferite ateliere şi cursuri de dezvoltare personală, pe teme de artă şi cultură, de implicarea în diferite proiecte cultural-educative destinate prioritar categoriilor defavorizate, de diferite acţiuni de promovare a culturii şi a valorilor naţionale sau de participarea la diferite spectacole şi concerte, conferinţe şi mese rotunde, alături de noi veţi petrece un timp liber de calitate, devenind, astfel, o părticică importantă dintr-un proiect mult mai mare, al tuturor celor direct interesaţi şi implicaţi, într-o formă sau alta, în consolidarea rolului societăţii civile în rezolvarea unor probleme de maximă importanţă pentru viitor, precum educaţia şi cultura generaţiilor prezente şi viitoare. 

CLUBUL LAUREATH

Este vorba despre un club al iubitorilor de frumos, de cultură şi artă, având la bază preocupări de petrecere a timpului liber cât mai interesante, de socializare şi de dezvoltare personală, adresându-se persoanelor conştiente de necesitatea practicării unui sport al minţii şi al sufletului pentru a putea supravieţui epocii de azi, a promovării non-valorilor si a superficialităţii drept repere ale reusitei în viaţă.

În concluzie, aşteptăm alături de noi oameni care înţeleg misiunea şi obiectivele asociaţiei şi care, dincolo de participarea la diferite spectacole, întâlniri şi discuţii sau ateliere de dezvoltare personală, doresc să devină, într-o formă sau alta şi măcar din când în când şi parte a proiectelor speciale, de suflet, pe care le derulăm.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: