Publicat de: lauram1978 | noiembrie 6, 2010

Precum pasarea Phoenix renaste din propria cenusa…

Dragii mei,

Am incercat sa stau departe de voi, dar cum de destin nu prea poti scapa, drumurile noastre se intersecteaza din nou 😀

In urma tot mai multor solicitari primite in vederea reluarii participarii la aceste evenimente culturale, va anunt ca reincepe nebunia sau, cum imi place mie sa zic, cruciada culturii.

Prin urmare, se fac acum ultimele pregatiri pentru a organiza un club al iubitorilor de cultura, un loc VIRTUAL de socializare pe teme cultural-artistice si educative dar si REAL in masura in care doriti sa si participati la evenimentele despre care veti fi informati.

Va fi un club al iubitorilor de frumos, de cultura si arta, sub forma unor preocupari de petrecere a timpului liber cat mai interesante si mai relaxante: teatru, opera, opereta, muzica clasica, muzica usoara, filme, expozitii si vernisaje, vizite ale unor obiective culturale…un club usor exclusivist pentru ca nu se adreseaza tuturor…sunt invitati doar aceia care impartasesc aceleasi pasiuni si, cumva,  „vorbesc aceeasi limba”…

Un club intrucat ne propunem sa trecem dincolo de achizitia unor simple bilete la evenimente, unele dintre ele putand fi cumparate si prin diverse site-uri:

  • pentru ca vom fi ceva mai mult decat niste aparitii fade la spectacole, acele forme fara fond…pentru ca vrem si putem mai mult…
  • pentru ca in acest club vom face recomandari de evenimente si vom comenta ce, unde, cand  si cum s-a intamplat sau urmeaza sa se intample;
  • pentru ca ne vom intalni si ne vom cunoaste si fata in fata, pentru ca vom fi prieteni si nu doar membri ai clubului…

Pana cand va fi gata noul blog si site-ul (cel tarziu pana de revelion), vom comunica tot prin acest blog, pe facebook si prin e-mail.

In cel mai scurt timp posibil, veti primi si noul regulament, cu rugamintea de a va manifesta optiunea pentru calitatea de membru sau invitat in acest club.

Pe curand,

Laura 

Reclame

Responses

  1. Geniul este prin esenţaă creator. El poartă pecetea individului care il posedă. Natura , care a făcut ca nici măcar doua frunze să nu semene una cu alta , vrea ca sufletele să se deosebească şi mai mult între ele, iar imitaţia este un fel de moarte, deoarece îl lipseşte pe cel care imită de existenţa lui propie.
    Geniul, acest învingător fără învinşi, acest cuceritor fără pradă, ce se adapă din eternitate spre a îmbogăţi timpul.
    A.L.G. de STAEL

    Mult succes !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: