Publicat de: lauram1978 | mai 4, 2010

Opera – Nabuco – 20 mai, ora 18.30

Buna,

Propunerea din aceasta luna pentru opera este pentru spectacolul NABUCO, din data de 20 mai (JOI) ora 18.30, la Opera Nationala Bucuresti.

Distributie
Nabucco – Eugen Secobeanu, Ismael – Gabriel Năstase, Zaccaria – POMPEIU HĂRĂŞTEANU, Abigaille – Silvia Sorina Munteanu, Fenena – Sidonia Nica, Marele preot – MARIUS BOLOŞ, Abdallo – LIVIU INDRICĂU, Anna – Crina Zancu, Solisti balet: Rodica Fiastru, Raul Oprea, Mugur ValsamiDirijor – CORNEL TRĂILESCU

Detalii despre spectacol aici iar un scurt fragment de pe youtube aici.

Dupa cum stiti deja, pana acum biletele cumparate erau de 10.6 ron/buc la balcon stanga. Va propun ca de aceasta data sa le cumparam la balcon central, ca sa vedeti si „panorama” de aici…eu am vazut-o si cred ca merita diferenta de 10 ron…macar o data, astfel incat data viitoare sa alegeti in deplina cunostinta de cauza.

Astfel, biletele la balcon central (vedeti aici planul salii, ma refer la scaunele colorate in verde), consta 21.20 ron/buc !

Daca cineva vrea alte bilete, sa imi trimita e-mail.

Termenul limita de raspuns este joi seara ora 22.00. Cei care vor veni joi la teatru si vor dori sa mearga si la opera, sa aiba banutii la ei. Ceilalti vor plati in zilele urmatoarea, cel mai tarziu in seara evenimentului, mergem pe incredere de aceasta data :)…pana acum nu s-a facut nimeni de rusine 🙂

In incheiere, vreau sa multumesc celor care mi-au trimis deja raspunsurile la chestionare iar celorlalti vreau sa le reamintesc ca termenul limita este duminica seara, 9 mai.

Dupa ce voi centraliza toate raspunsurile, vom stabili detaliile finale pana pe 21 mai iar pana pe 31 mai voi astepta confirmarile finale ale celor care vor dori sa mearga mai departe in acest proiect.

Invitatia va ramane deschisa ulterior tuturor prietenilor si cunostintelor noastre dar conditiile in care acestia ni se vor alatura vor fi cele stabilite acum de noi :))

 Pe curand!

LauraTh

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: